Biblioteka - Opis dokumentu

Tytuł
W garnku kultury : rozważania nad jedzeniem w przestrzeni społeczno-kulturowej / red. Aleksandra Drzał-Sierocka
Autor
Drzał-Sierocka, Aleksandra. Red.
Adres wydawniczy
Gdańsk : Wydawnictwo Naukowe Katedra, 2014
Seria
Kontinuum
Opis fizyczny
252, [1] s. : 20 cm.
ISBN
978-83-63434-18-2
Uwagi
Materiały z konf.: "(Po)Wolne jedzenie. Slow food, weganizm i inne ruchy żywieniowe w przestrzeni społeczno-kulturowej XXI wieku", 13-14 maja 2013 r., Warszawa. - Indeks. - Współfinansowanie: Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Hasła przedmiotowe
Kulturoznawstwo.
Materiały konferencyjne.
Odżywianie - antropologia społeczna.

Nr inw. Sygnatura Status
9763 5.4. Do wypożyczenia
Powrót
Logo strony